DM 2015

DM i Kæmpegræskar 2015 afholdt i Tivoli. Otte deltagere fra hele landet deltog i årets mesterskab, men det blev Kim Engrob Bøndergaard fra Spjald i Jylland, der for andet år i træk løb med titlen som årets danmarksmester med et kæmpegræskar på hele 310,6 kilo.

Der skulle otte store mænd til at løfte Danmarks største kæmpegræskar op på vægten, da DM I Kæmpegræskar blev afholdt i Tivoli i dag. Tilsammen vejede deltagernes græskar 1480,6 kilo – men det blev Kim Engrob Bøndergaard fra Spjald der igen i år kunne tage titlen som danmarksmester med sig hjem til Jylland. Det var tredje år Kim deltog i konkurrencen.

Trods en skidt sommer for græskaravlere vejede hans græskar 34,6 kilo mere end sidste år. Så det var en tilfreds vinder, der lod sig hylde i Tivoli foran de mange fremmødte.

”Det har været hårdt arbejde, men når jeg nu vinder for andet år i træk, så er det det hele værd. Nu går jeg målrettet efter at slå danmarksrekorden fra 2012. Jeg har formlen på hvordan det kan lade sig gøre og den rigtige muld, nu beder jeg blot til en varm sommer til næste år,” siger en yderst tilfreds og glad vinder Kim Engrob Bøndergaard.

Rekorden fra Sydsjælland blev ikke slået

Danmarksrekorden fra 2012 på et kæmpegræskar på 451,4 kilo tilhører fortsat ægteparret Hanne og Lasse Kolding fra Sydsjælland. Det er Tivoli og xlg.dk som sammen afvikler DM i Kæmpegræskar. Der var i år tilmeldt 8 kæmpegræskar til konkurrencen, der alle kan ses under Halloween i Tivoli frem til den 1. november 2015.

2. pladsen gik til Nina Tin Rasmussen fra Mørke med et græskar på 247,4 kilo
3. pladsen gik til Oscar Andreas Lund fra Hjørring med et græskar på 236,8 kilo