DM 2008

Vinderen 2008

Erik Lund med et græskar på 335 kg, ny Danmarksrekord og selvfølgelig også for 2008

Danmarksmesterskabet i kæmpegræskar 2008
11. oktober kl. 11 i Tivoli i København

Som omtalt blev årets DM afholdt i Tivoli i København, så rammerne kunne ikke være flottere.

Dette til trods havde meget få deltagere tilmeldt sig til græskar-konkurrencen. Derfor var vi kun 3, der skulle dyste om mesterskabet. Dvs. os begge, Erik og Ivar Lund , samt  Elisabeth Rasmussen fra Birkerød.

Det stod dog hurtigt klart, da vi så græskarrene, at mesterskabsdysten igen skulle stå mellem os brødre.

De to største var næsten identiske i total cm mål , men da de kom på vægten, blev Erik en klar vinder med NY DANMARKSREKORD på 335 kg, ca. 26 kg over den eksisterende, mens Ivar slog personlig rekord  med 287,5 kg.

Elisabeths græskar vejede 77 kg.

Tivoli havde udlovet flotte præmier og græskarrene er frem til d. 22 okt.. udstillet i Tivoli ved boblespringvandet.  Herefter sælges de for højestbydende.

Vi ser frem til et nyt DM i 2009 i samarbejde med Tivoli og kan kun opfordre alle til at deltage. Der vil blive solgt frø fra årets danmarksrekord, og som noget nyt påtænker vi at sælge nyspirede planter til foråret. Dermed kan alle være sikre på spiring og dermed begynde konkurrencen på samme tid.

Nærmere info om konkurrence i 2009 vil snarest mulig være at finde på hjemmesiden.

Der er derfor ingen betænkeligheder, – se at komme i gang med forberedelserne – vi ser begge frem til at blive udfordret i 2009. Det kan ikke passe, at rekorden år efter år tilfalder os selv.

Med venlig hilsen

Ivar og Erik